Finansiering

FINANSIERING AF BILKØB

Hos Nordic Cars samarbejder vi med Santander for, at kunne give dig konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Vores priser på køb af biler er altid konkurrencedygtige – derfor kan vi også formidle finansiering af købet uden,
at du skal igennem en omstændig ansøgningsproces.
Hos Nordic Cars kan du få hurtigt svar på din ansøgning, hvilket normalvis kun tager 5 minutter inklusiv dokumentudskrivning.
Du får bedre vilkår ved at optage lånet gennem os, og du kan vælge mellem et lån med 20% i udbetaling eller blancolån med tryghedsforsikring.

LÅN MED 20% I UDBETALING

Hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån, kan du betale 20% af bilens værdi som udbetaling og derefter vælge mellem to lave lånerenter:

En variabel rente fra 1,99%
En fast rente fra 2,75%
Hvis du vælger et lån med 20% i udbetaling, skal du ikke dokumentere din indtægt og økonomi yderligere for at optage et lån.

BLANCOLÅN

Et blancolån er et lån uden udbetaling.
Gennem Santander tilbyder vi et blancolån
med en variabel rente fra 3,95%.
Hvis du søger om et blancolån skal du blot dokumentere din årsindkomst, boligsituation og lignende.
Tag en snak med os om et blancolån. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan du får et lån og vi kan også give dig et fornuftigt bud på din nuværende bil, hvis du vil sælge den.

SAFE FORSIKRING HOS SANTANDER

Uanset lånetype hos Santander kan du vælge en SAFE forsikring. Hvis du opretter en SAFE forsikring samtidig med, at du optager et lån hos Santander Bank gennem os, er du sikret fortsat at kunne betale af på lånet, selvom uheldet skulle være ude og du kommer ud for en nedgang i dit indtægtsniveau på grund af eksempelvis afskedigelse eller længerevarende sygdomsforløb.
Ved at tegne en SAFE forsikring sikrer du, at der bliver afdraget på lånet uanset hvad, da forsikringen dækker den månedlige ydelse inklusiv renter i op til et år ad gangen, hvis alvorlige omstændigheder som fyring, sygdom eller ulykke skulle forhindre, at du selv kan betale af på lånet som planlagt.
I tilfælde af dødsfald vil forsikringen desuden indfri lån på op til 750.000 kr.